BiDiB – IF2 Centrale

82.00

De nieuwste centrale van BiDiB

Beschrijving

centrale-bidib-if2-railcom
readyboost bidib centrale booster
gbm16ts bezetmelder railcom bidib

De nieuwste BiDiB centrale wordt nu ook in Nederland geleverd.
Deze nieuwe centrale vervangt samen met de ReadyBoost en een GBM16TS bezetmelderkaart de vertrouwde GBMBoost Master.

Zoals gebruikelijk bij BiDiB is dit echt Plug & Play en natuurlijk voorzien van RailCom ondersteuning. Er bestaan in de wereld van BiDiB geen adressen of jumpertjes die u moet instellen.

Plaats de lok op de baan en de software laat u meteen zien welke lok er op de baan is geplaatst en in welke richting hij op de baan staat. Dat laatste is één van de verschillen van het oude RailCom over kanaal 1 en de moderne RailCom variant over kanaal 2.

De IF2 is met een meegeleverde USB kabel verbonden aan de PC. En met een netwerkkabel verbonden met de ReadyBoost. De PC hoeft hierdoor dus niet meer vlakbij de centrale te staan. Als er meer dan 48 melders nodig zijn, dan hoeft u geen GBMBoost Node meer te kopen.  Uitbreiden met de GBM16TS en een ReadyBoost is voldoende. Het hangt van de hoeveelheid treinen af die op enig moment onderweg zijn hoeveel bezetmelderkaarten u op een ReadyBoost kan plaatsen.

Op de ReadyBoost kan een programmeerspoor worden aangesloten. De MultiMaus met draad kan op dit moment niet meer worden opgenomen in het systeem. Heeft dat wel uw voorkeur dan is de GBMBoost Master de centrale voor u.

Als u met BiDiB gaat rijden garandeer ik u dat de treinen gaan rijden. Ik ondersteun u daar gratis bij. Desgewenst kan ik bij de levering alle apparatuur al aan elkaar verbinden. U hoeft dan alleen nog de bezetmelders en wissels aan te sluiten (en de stekkers in een stopcontact te doen). De software die moet worden geïnstalleerd kan ik ook voor u doen, gratis, via een Remote oplossing.

 

BiDiB – IF2 Centrale

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…