GBM Boost Master inclusief Xpressnet en 16 Bezetmelders (met afneembare stekkers) – uitlopend product

230.00

Master Centrale inclusief Booster en 16 RailCom bezetmelders.

Artikelnummer: 300200-1 Categorie:

Beschrijving

gbmboost-afneembare-stekkers-bidib-centrale-melders-miniatuurwereld-nederland

Voordeliger dan dit wordt het niet. Een Master Centrale met ingebouwde booster en 16 bezetmelders. Als externe voeding heeft u een gelijkspanningsvoeding nodig van 14 tot 18 Volt en 4,5 Ampère. De kaart wordt kant en klaar aangeleverd. U hoeft niets meer te solderen, dat doen wij voor u.
Standaard leveren wij op deze centrale de XPressnet interface. Deze eenvoudige interface zorgt ervoor dat u uw MultiMaus kan gebruiken op de OpenDCC-BiDiB centrale. Het gaat alleen om de interface. De MultiMaus wordt niet meegeleverd. Als u de trein naar een ander blok toe rijdt met de MultiMaus zal binnen iTrain de trein mee verplaatsen. Maar het rijden gaat nu ook zonder dat een computer aan staat. Dit product wordt ALTIJD gemonteerd op de GBMBoost Master Centrale. De centrale wordt niet zonder deze optie geleverd. Het maakt het testen van uw baan tijdens de aanleg heel eenvoudig. Het prijsverschil met de Duitse leverancier is te verklaren doordat deze kaart met de duurdere afneembare stekkers wordt geleverd en is voorzien van de XPressnet interface. Daarnaast lever ik de kaart volledig gemonteerd. U hoeft niets meer te solderen!

Inmiddels is de opvolger van deze centrale nu ook te koop, de BiDiB-IF2. Bij de nieuwe centrale kunt u uw vertrouwde MultiMaus met draad niet meer gebruiken.

GBM Boost Master inclusief Xpressnet en 16 Bezetmelders (met afneembare stekkers) – uitlopend product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.