NeoControl

85.00

Artikelnummer: 200200-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Met deze module kijkt u uw ogen uit. Deze module heeft twee uitgangen. Elke uitgang heeft drie draden, twee voor de voeding van de LED’s en één data draad.

Met de los te kopen RGB led’s kunt u een hele keten opzetten van LED’s. Daarmee is niet alleen de kleur te regelen, maar u kunt elke LED ook individueel dimmen. Er zijn speciale kleine addons te koop, modules waar je direct de LED’s op kunt aansluiten en die onderling weer worden doorverbonden.

Standaard is er voldoende vermogen aanwezig om 140 LED’s aan te sturen. Maakt u per schakelpunt gebruik van een keten van LED’s dan is dat op zich ook geen probleem. Dan moet u alleen een extra 12 Volt voeding gebruiken.

Wat zijn zijn eigenschappen:
– Voeding 9V-18V DC
– 8 vrij programmeerbare schakeluitgangen tot 300 mA, Aan/Uit, vb ontkoppelrail van Märklin of wisselmotor van MTB.
– afhankelijk van de gebruikte firmware kunt u tot maximaal 140 LED’s onafhankelijk aansturen met slechts twee x drie draden
– 8 universele ingangen
– BiDiBus aansluiting, dus eenvoudig alle kaarten koppelen met een UTP kabel
– Maatvoering: 50 mm x 80 mm

Dit is een voorbeeld hoe de keten van LED’s eruit ziet. Dit scheelt serieus veel draad onder uw baan als u veel met verlichting doet. Denk aan uw seinen, huisjes, lantaarnpalen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciale LED waarbij er niet alleen een set draden naar de LED toe gaat, maar er ook weer drie vertrekken naar de volgende LED of Addon. Din staat voor Data IN.

NeoControl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…