BezoekersPrijzenRestaurant
Uw kansUw BedrijfspresentatieUw reclame
SponsorenMediaRoute
Beste ondernemer,

Wist u dat er in Apeldoorn een nieuwe attractie zal worden gerealiseerd?
Een indoor attractie voor jong en oud.
Waar je in een wereld in een schaal van 1:87 terecht komt, Miniatuurwereld Nederland.

Een reis per miniatuurtrein die start in Nederland en je meeneemt naar de vele (vaak bekende) plekjes in Europa en op termijn zelfs daarbuiten.
Er rijden treinen, (vracht) auto’s en zelfs fietsers. Daarnaast zijn veel attracties op de baan interactief aan te sturen.
Elke 24 minuten verandert deze wereld in een nachtelijk schouwspel waar duizenden lichtjes het geheel in een sprookjesachtige wereld omtoveren.
Je kunt er niet alleen een hele dag doorbrengen met kijken naar al het moois, maar je kan ook van de gelegenheid gebruik maken om door middel van een rondleiding een kijkje achter de schermen te nemen.
In het bijbehorende restaurant wordt voor de inwendige mens gezorgd en kunnen groepen in een daar voor bestemde ruimte worden bediend.
De attractie start met een modelbaan van 325 vierkante meter.  Weersinvloeden spelen ons geen parten, BIJ ONS IS HET ALTIJD MOOI WEER, en we zijn 360 dagen per jaar geopend voor publiek.
We verwachten honderdduizend bezoekers uit binnen en buitenland in het eerste jaar. Dit groeit door naar honderdduizenden bezoekers als de baanomvang groter is geworden.

Wij bieden u de gelegenheid om al deze bezoekers kennis te laten maken met uw bedrijf door op een ludieke, maar vooral effectieve, manier reclame te maken voor uw bedrijf in Miniatuur Wereld Nederland.
Het is mogelijk om op diverse beeldschermen in de attractie een presentatie van uw bedrijf te tonen.
Of om uw bedrijfsgebouw in een schaal van 1:87, inclusief reclame uitingen aan de gevel, te plaatsen op onze modelbaan. Maar ook via de bekende reclamemasten langs de vele wegen op de modelbaan, of reclameborden in bijvoorbeeld bushokjes of stations, kunt u uw bedrijf of product aan bieden.
Het vermelden van de historie van uw bedrijf of het toe lichten van uw productieproces behoort ook tot de mogelijkheden. Wat te denken van vrachtauto’s of bussen in uw bedrijfskleuren met naam en logo die computergestuurd op de modelbaan rondrijden?
De vele bezoekers zullen dit zeker herkennen als ze uw naam op het gebouw, auto of mast zien staan.

Onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur om dit te verwezenlijken maar natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf een model in de juiste schaal aanlevert.

Lijkt het u niet fantastisch om het geheel, samen met uw personeel, klanten of overige gasten, op een feestelijke manier met een hapje en een drankje te onthullen.
Dit kan plaatsvinden tijdens of buiten de officiële openingstijden van Miniatuur Wereld Nederland.
Wij vertellen u natuurlijk graag meer over de verschillende mogelijkheden die Miniatuurwereld Nederland u te bieden heeft.

Heeft u interesse om uw bedrijf te promoten in Miniatuurwereld Nederland of om van onze faciliteiten gebruik te maken met collega’s of relaties, neem dan contact op met:
info@MiniatuurwereldNederland.com

Of bel met Henry ten Hove, tel. (06) 83 11 93 59
(op werkdagen na half zes)